Bert Dijkema

bassist 

 

 

 

 Frank Feenstra

drummer Maarten Ludekuize

zanger / slaggitarist


Rene "George" van Zuydam

leadgitarist 


Jochum Wildeman

zanger 

BIO BERT
Geboren 02/10/1963 te Wormerveer

In 1981 op mijn 17e begonnen als gitarist bij de heavy metal band Deathwish. Toen de bassist besloot om te stoppen met de band was het de bedoeling dat ik tijdelijk de bas over zou nemen. Uiteindelijk heb ik hem nooit meer uit handen gegeven. Leuk detail is dat in die tijd onze huidige zanger Maarten onze lichtroadie was. Na  ca 5 jaar veranderde onze bandnaam in Mover en de stijl naar AOR (adult orientated rock). Deze band bestond tot 1988. Ondertussen hadden we ook een driemans formatie opgericht onder de naam Zaanstock band. Hierin konden we onze gezamenlijke liefde voor Jimi Hendrix tot uiting brengen doordat we een uitgebreid repertoire van deze legendarische gitarist speelden.
Na een wat rustige tijd en een project met Vinnie Kay ben ik in 1996 2 maanden met Robbie Valentine op pad geweest waaronder een tour in Japan. Hierna o.a. nog gespeeld in de coverband Lifeline en nu maak ik sinds een jaar of 4 deel uit van de 10 koppige coverband Koel an de Gang.
Mijn eerste kennismaking met Future was in 1985. Ik viel in voor de bassist en we zetten zonder enige vorm van repetitie een spetterend optreden neer. Aangezien we allemaal uit de Zaanse muziekscene komen is er altijd wel op de een of andere manier contact gebleven en zodoende vroeg Frank mij 2 jaar geleden of ik de plaats van de toenmalige bassist Leo Link wilde innemen.

BIO FRANK
Geboren 10/06/1967 te Krommenie

Eigenlijk is het idee voor FUTURE een beetje ontstaan op de LTS. George en ik zaten bij elkaar in de klas en deden mee met een muziekprojektje. Als ik het goed heb onthouden, zouden we met nog een andere klasgenoot ergens de Deer Hunter van The Shadows (je verzint het niet J) gaan spelen. Dit werd natuurlijk helemaal nix en toen hebben we FUTURE opgericht. Dat was in 1984. Aanvankelijk speelden we ook een hoop eigen nummers (a la Rush), maar uiteindelijk bleven alleen de Earring nummers over. Dit deden we tot ongeveer 1988. Toen kwam de klad er in en zijn we allen andere dingen gaan doen. De herstart was pas in de volgende eeuw (2001).
Sindsdien zijn we weer lekker bezig met deze band en voor sommigen van ons ook met andere bands.

BIO MAARTEN
Geboren 23/09/1965 te Amsterdam

Als vroege KISS-fan ben ik begonnen mezelf gitaar te leren spelen, zodat ik kon meespelen met de live-elpees van KISS. Dat zal in 1978 zijn geweest. Na in een aantal bandjes te hebben gespeeld en gezongen, zag ik dat een stel buurjongens een band waren begonnen. Een zanger hadden ze nog niet, en toen ik voorstelde dat op me te nemen, zijn we van start gegaan met FUTURE.

Na een aantal jaren met veel lol te hebben gespeeld is FUTURE in de pauze-stand gezet.Ik heb daarna nog in een aantal bands gespeeld (waaronder de formatie Black Knight). Sinds 2001 zijn we echter weer bezig, en klinken we volgens mij beter dan ooit!

BIO RENE (GEORGE)
Geboren 17/05/1968 te Amsterdam

Hallo, ik ben Rene van Zuydam, de sologitarist van Future.
Ik ben degene die de andere jongens (lang geleden) besmet heeft met het Earring virus. George Kooymans is altijd mijn grote voorbeeld geweest maar dat wil niet zeggen dat ik niet voor andere muziek open sta.
Ik ben de enige uit de band die ook niet nog in een andere band speelt.
In het dagelijks leven ben ik projectleider bij een bedrijf dat bliksembeveiligingsafleiders installeert en ben de trotse vader van een zoon genaamd "Don". Ik hoop met deze jongens nog lange tijd het podium te mogen delen en zie jullie graag bij een van onze optredens.

BIO JOCHUM
Geboren 1973

Jochum Wildeman is een zanger en Nederlandstalige liedjesschrijver uit Amsterdam. Tien jaar lang is hij de frontman (zang en bas) geweest van de Nederlandstalige rockbands Triplex en Wildeman en rockte hij over Gods ondoorgrondelijke wegen van Nederland. Van Roggel tot aan K*tkrabbersveen. Met sluimerende cultnummers als "De slag bij Beverwijk", "Er ligt een schaamhaar op de rand van de pisbak" en "Zeepster".

Van 2006 tot 2008 kroop hij veelvuldig en met overtuiging en passie in de huid van Jon Bon Jovi in de door hem zelf opgerichte tributeband Jon Bovi. Daarna heeft hij een tijd gespeeld in de akoestische cover band De band Vox en in de Thin Lizzy tributeband Live and Dangerous.

Tegenwoordig speelt Jochum in de Nederlandstalige band Noord waarvoor hij ook vrijwel alle nummers schrijft. Jochum schrijft over zijn muzikantenbestaan op www.jochumwildeman.nl/

Op de planken staan en spelen, dat doet Jochum het liefst. Zijn wapens? Energie, passie en humor.